Centrafarm bakt pannenkoeken bij Villa Pardoes

  • 29-4-2022
  • Nieuws

Pannenkoeken bakken voor gezinnen met zieke kinderen die te gast zijn bij Villa Pardoes. Dat is een hele bijzondere ervaring. Ange​lique, Ilse, Jos en Marc trokken namens Centrafarm de schorten aan en namen de koekenpannen in de hand. Samen zorgden ze voor een onvergetelijk moment. Wij zijn erg nieuwsgierig wat zij van Villa Pardoes vonden en stelden een aantal vragen.

Welke indruk maakte het bezoek aan Villa Pardoes?

Het was geweldig, wat een mooie instelling! Tijdens ons bezoek werden we vriendelijk ontvangen door de vrijwilligers. Indrukwekkend hoeveel mensen zich inzetten voor dit doel en de bevlogenheid waarmee ze dat doen. Dit zorgt voor een heel warm welkom in de Villa. 

 

Over de Villa gesproken, wat is die goed en doordacht ontworpen. Alle verblijven grenzen direct aan het binnenplein. De kinderen hoeven de deur maar uit te lopen om in de gezamenlijke speeltuin te komen. Daar kunnen ze samen spelen. 

 

Niet alleen voor de zieke kinderen is dit geweldig, ook voor hun broertjes en zusjes. Ze kunnen vriendjes en vriendinnetjes maken die in eenzelfde situatie zitten als zij. Thuis en op school is dat toch anders. 

Hoe was het om pannenkoeken te bakken bij Villa Pardoes?

Naast de gehele Villa is ook de keuken supermooi en compleet. We konden met gemak honderd pannenkoeken bakken. Op het moment dat wij hielpen zaten er negen gezinnen in de Villa. Ze genoten van een heerlijke tijd. Dat maakt het ook wel emotioneel. Je weet dat ze nu echt genieten samen maar je weet ook dat ze het waarschijnlijk nog heel zwaar gaan krijgen. Dat doet iets met je.  

Zouden jullie je vaker in willen zetten voor Villa Pardoes?

Ook al is het soms confronterend, we zouden het zo weer doen! Sterker nog, we raden het iedereen aan. Het is geweldig dat Villa Pardoes jaarlijks zoveel gezinnen kan helpen. De gezinnen zijn daarvoor zo dankbaar, dat is waar je het uiteindelijk voor doet!