Leuk dat je er bent! Wij zijn Centrafarm.

Met meer dan 60 jaar ervaring is Centrafarm in Nederland een toonaangevend bedrijf op het gebied van generieke geneesmiddelen, biosimilars en branded producten. Onze medewerkers krijgen de vrijheid om hun talent te tonen en te ontplooien, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Talentvolle mensen die toegewijd zijn en goed passen bij onze organisatiecultuur, vormen de basis van onze ontwikkeling en de successen op lange termijn.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en streef jij ernaar het beste uit jezelf te halen? Ben jij gedreven en wil je graag werken voor een toonaangevende farmaceutische organisatie in Nederland? Dan is Centrafarm de juiste werkgever voor jou!

Om onze ambitieuze doelstellingen te behalen, zijn wij steeds op zoek naar versterking van onze organisatie.

Staat de passende vacature er niet bij of hebben we momenteel geen openstaande vacatures? Twijfel niet en verstuur een open sollicitatie.

Door onze LinkedIn pagina te volgen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste vacatures.

 

Ontdek wat wij belangrijk vinden en hoe onze bedrijfscultuur in elkaar steekt.

Ga jij mee op reis? Bekijk de route van onze sollicitatieprocedure.

Centrafarm is onderdeel van een wereldwijd netwerk. Maak kennis met de Stada Group.

 

 

Cultuur

Onze visie is gebaseerd op de kernwaarden agility, entrepreneurship, integrity en OneSTADA. Deze kernwaarden zijn de belangrijkste pijlers voor de omgang met elkaar en met onze klanten. Als vertrouwde partner zijn wij zeer bekommerd om de gezondheid van mensen: Onze Missie – Uw Gezondheid. Zo maken onze medewerkers niet alleen het verschil voor onze klanten, maar ook voor zichzelf.

Stada

Als dochteronderneming van de Duitse multinational STADA zijn wij onderdeel van een succesvol wereldwijd netwerk. Dit verzekert ons van een breed scala aan interessante en vooruitstrevende producten die wij aan onze klanten kunnen aanbieden tegen gunstige prijzen.

De sollicitantenreis

CV en motivatie

Naast jouw CV ontvangen wij ook graag een motivatiebrief, waaruit blijkt waarom je geïnteresseerd bent in deze functie binnen ons bedrijf en waarom jij dé geschikte kandidaat bent.

Afhankelijk van de functie zal de sollicitatieprocedure zo’n twee tot acht weken in beslag nemen. We streven er naar om binnen één week na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je bent geselecteerd voor een vervolgprocedure.

Gespreksrondes

Het vervolg bestaat gewoonlijk uit twee gespreksrondes. In een oriënterend gesprek met de betrokken manager en een HR-functionaris zal er meer informatie over ons bedrijf en de beoogde positie worden verstrekt. Daarnaast word je tijdens dit gesprek geïnformeerd over het verdere verloop en de tijdlijnen van de procedure. In een tweede gespreksronde kunnen bijvoorbeeld collega’s of een vertegenwoordiger van het hoger management betrokken worden. Bij sommige functies kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

Aanbieding

Zijn beide partijen hierna nog steeds enthousiast? Dan doen wij je een aanbieding. Als je deze aanbieding accepteert, ontvang je een contract en heten we je met veel plezier welkom als onze nieuwe collega!

Jouw (open)sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Uiterlijk 4 weken na het afronden van de selectieprocedure zullen wij jouw gegevens verwijderen. Jouw open sollicitatie bewaren we tot 12 maanden na ontvangst. Na deze termijn worden alle gegevens verwijderd. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kan je dit te allen tijde bij ons aangeven.