Goed dat je er bent!
Wij zijn Centrafarm

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en streef jij ernaar het beste uit jezelf te halen? Ben jij gedreven en wil je graag werken voor een toonaangevende farmaceutische organisatie in Nederland? Dan is Centrafarm de juiste werkgever voor jou!

Met meer dan 60 jaar ervaring is Centrafarm in Nederland een toonaangevend bedrijf op het gebied van generieke geneesmiddelen, biosimilars en branded producten. Onze medewerkers krijgen de vrijheid om hun talent te tonen en te ontplooien, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Talentvolle mensen die toegewijd zijn en goed passen bij onze organisatiecultuur, vormen de basis van onze ontwikkeling en de successen op lange termijn.

Om onze ambitieuze doelstellingen te behalen, zijn wij steeds op zoek naar versterking van onze organisatie. Benieuwd waar we momenteel versterking nodig hebben? 

Bekijk hier de vacatures


Staat de passende vacature er niet bij of hebben we momenteel geen openstaande vacatures? Twijfel niet en verstuur een open sollicitatie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste vacatures.

Werken bij Centrafarm generieke geneesmiddelen, spécialités, biosimilars en consumer healthcare

Ontdek wat wij belangrijk vinden en hoe onze bedrijfscultuur in elkaar steekt.

Ga jij mee op reis? Bekijk de route van onze sollicitatieprocedure.

Centrafarm is onderdeel van een wereldwijd netwerk. Maak kennis met de Stada Group.

 

 

ONZE CULTUUR

Onderdeel van de STADA group

Onderdeel van de Stada group

Als dochteronderneming van de Duitse multinational STADA Arzneimittel AG zijn wij onderdeel van een succesvol wereldwijd netwerk. Dit verzekert ons van een breed scala aan interessante en vooruitstrevende producten die wij aan kunnen bieden tegen gunstige prijzen.

Ons moederbedrijf STADA wordt al meer dan 125 jaar gezien als betrouwbare partner op het gebied van hoogwaardige farmaceutische producten. Het begon allemaal in de apotheek maar inmiddels is STADA een gevestigde naam voor verschillende geneesmiddelen en gezondheidsproducten. 

Onze producten worden preventief gebruikt voor het behouden van een optimale gezondheid, bieden bescherming of ondersteunen bij het herstellen van de gezondheid. Met het uitgebreide assortiment aan generieke geneesmiddelen wordt gezorgd dat geneesmiddelen betaalbaar blijven en voor iedereen toegankelijk zijn.

0

Landen waar STADA producten verkocht worden

0

Medewerkers wereldwijd

0

Miljoen Euro EBITDA

0

Miljoen Euro omzet

Solliciteren bij Centrafarm

De sollicitatieprocedure

CV en motivatie

Naast jouw CV ontvangen wij ook graag een motivatiebrief, waaruit blijkt waarom je geïnteresseerd bent in de betreffende functie binnen ons bedrijf en waarom jij dé geschikte kandidaat bent.

Afhankelijk van de functie zal de sollicitatieprocedure zo’n twee tot acht weken in beslag nemen. We streven er naar om binnen één week na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je bent geselecteerd voor een vervolgprocedure.

Gespreksrondes

Het vervolg bestaat gewoonlijk uit twee gespreksrondes. In een oriënterend gesprek met de betrokken manager en een HR-functionaris zal er meer informatie over ons bedrijf en de beoogde positie worden verstrekt.

Daarnaast word je tijdens dit gesprek geïnformeerd over het verdere verloop en de tijdlijnen van de procedure. In een tweede gespreksronde kunnen bijvoorbeeld collega’s of een vertegenwoordiger van het hoger management betrokken worden. Bij sommige functies kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

Aanbieding

Zijn beide partijen hierna nog steeds enthousiast? Dan doen wij je een aanbieding. Als je deze aanbieding accepteert, ontvang je een contract en heten we je met veel plezier van harte welkom als onze nieuwe collega!