Over Centrafarm

Met meer dan 60 jaar ervaring is Centrafarm een toonaangevend bedrijf op het gebied van registratie, marketing en verkoop van kwalitatieve generieke geneesmiddelen, biosimilars en branded producten in Nederland.

Centrafarm heeft momenteel ruim 50 medewerkers in dienst die allen werkzaam zijn in onze vestiging in Breda. Onze organisatie kenmerkt zich dan ook door een persoonlijke en laagdrempelige sfeer.

Als dochteronderneming van de Duitse multinational STADA zijn wij onderdeel van een succesvol wereldwijd netwerk. Dit verzekert ons van een breed scala aan interessante en vooruitstrevende producten die wij aan onze klanten kunnen aanbieden tegen gunstige prijzen.

Onze visie is gebaseerd op de kernwaarden agility, entrepreneurship, integrity en OneSTADA. Deze kernwaarden vormen de basis voor de omgang met elkaar en met onze klanten. Als vertrouwde partner zijn wij bekommerd om de gezondheid van mensen: Onze Missie – Uw Gezondheid. Op deze manier proberen wij ons elke dag weer te verbeteren.