Welke hooikoorts klachten verlicht Allegra?

Welke hooikoorts klachten verlicht Allegra?

Allegra fexotabs tabletten

Allegra fexotabs verlicht veel hooikoorts klachten zoals niezen, jeuk, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode of tranende ogen. Het werkt binnen 1 uur, is 24 uur effectief en maakt niet slaperig. Je hebt slechts 1 tablet per dag nodig en het is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

 

Allegra Neusspray Duo

Allegra Neusspray Duo verlicht symptomen van hooikoorts maar ook van huisstofmijt en andere allergenen. Het werkt ook preventief bij het voorkomen van allergische reacties. Het werkt snel* en effectief bij neusverstopping en irritatie, maakt niet slaperig en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Wanneer kan ik het beste starten met het gebruik van Allegra?

Allegra fexotabs tabletten

Omdat Allegra fexotabs binnen 1 uur werkt kan je het beste starten met het gebruik zodra je de eerste hooikoorts klachten op voelt komen. Omdat in de middag de meeste pollen in de lucht zijn, kan je Allegra fexotabs het beste 's ochtends innemen. Allegra fexotabs is 24 uur effectief dus 1 tablet per dag is voldoende. Je kan de tablet met wat water innemen.

 

Allegra Neusspray Duo

Omdat Allegra Neusspray Duo snel* werkt bij het verminderen van neusverstopping en irritatie, kan je het bij symptomatische behandeling naar behoeven 3-4 keer per dag toedienen. Bij een preventieve behandeling kan je 5-15 minuten voor de verwachte blootstelling toedienen, of na het begin van de allergische reactie.

Op welk moment van de dag kan ik het beste Allegra gebruiken?

Allegra fexotabs tabletten

Omdat in de middag de meeste pollen in de lucht zijn, kan je Allegra fexotabs het beste 's ochtends innemen. Je kan de tablet met wat water innemen. Allegra fexotabs werkt binnen 1 uur en is 24 uur actief, dus 1 tablet per dag is voldoende.

 

Allegra Neusspray Duo

Omdat in de middag de meeste pollen in de lucht zijn, kan je Allegra Neusspray Duo het beste 's ochtends toedienen. Allegra Neusspray Duo werkt snel* en mag je 3-4 keer per dag toedienen.

Word ik slaperig van het gebruik van Allegra?

Allegra fexotabs tabletten

Nee, het gebruik van Allegra fexotabs maakt je niet slaperig.

 

Allegra Neusspray Duo

Nee, het gebruik van Allegra Neusspray Duo maakt je niet slaperig.

Mag ik auto rijden als ik Allegra gebruik?

Allegra fexotabs tabletten

Ja, het gebruik van Allegra fexotabs maakt je niet slaperig. Het is niet waarschijnlijk dat het invloed heeft op je rijvaardigheid dus je kan met een veilig gevoel auto rijden of machines bedienen. Maar controleer voordat je gaat rijden of machines bedient voor de zekerheid even dat je je niet duizelig of slaperig voelt.

 

Allegra Neusspray Duo

Ja, het gebruik van Allegra Neusspray Duo maakt je niet slaperig, dus je kan met een veilig gevoel auto rijden of machines bedienen.

Waar moet ik op letten als ik contactlenzen draag en last heb van hooikoorts?

Allegra fexotabs tabletten

Pollen die tijdens het pollenseizoen de ogen bereiken, zorgen voor hooikoorts klachten als jeukende, rode en tranende ogen. Het is daarom belangrijk om je contactlenzen zorgvuldig te wassen, omdat pollen en andere deeltjes die de ogen irriteren, eraan kunnen blijven plakken. Heb je last van hooikoorts en draag je contactlenzen? Let hier dan extra goed op tijdens het pollenseizoen. Allegra fexotabs verlicht hooikoorts klachten, o.a. jeukende, rode of tranende ogen.

 

Allegra Neusspray Duo

Pollen die tijdens het pollenseizoen de ogen bereiken, zorgen voor hooikoorts klachten als jeukende, rode en tranende ogen. Het is daarom belangrijk om je contactlenzen zorgvuldig te wassen, omdat pollen en andere deeltjes die de ogen irriteren, eraan kunnen blijven plakken. Heb je last van hooikoorts en draag je contactlenzen? Let hier dan extra goed op tijdens het pollenseizoen. Voor hooikoorts klachten aan je ogen zijn er Allegra fexotabs tabletten.

Verlicht Allegra ook jeuk als gevolg van hooikoorts?

Allegra fexotabs tabletten

Ja, Allegra fexotabs verlicht diverse hooikoorts klachten zoals jeuk, maar ook niezen, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode of tranende ogen.

 

Allegra Neusspray Duo

Ja, Allegra Neusspray Duo verlicht snel* symptomen van hooikoorts zoals neusverstopping en neusirritatie, en zorgt voor een normalisatie van de nasale afscheiding. Daarnaast verlicht het ook symptomen van huisstofmijt en andere allergenen, en voorkomt het allergische reacties.

Kan ik Allegra gebruiken tijdens mijn zwangerschap of als ik borstvoeding geef?

Allegra fexotabs tabletten

Ben je zwanger, denk je zwanger te zijn, wil je zwanger worden of geef je borstvoeding? Neem dan contact op met je arts of apotheker voordat je Allegra fexotabs gebruikt. Neem Allegra fexotabs niet in wanneer je zwanger bent, tenzij je arts dit heeft aanbevolen. Allegra fexotabs wordt niet aanbevolen voor vrouwen die borstvoeding geven.

 

Allegra Neusspray Duo

Ben je zwanger, denk je zwanger te zijn, wil je zwanger worden of geef je borstvoeding? Neem dan contact op met je arts of apotheker voordat je Allegra Neusspray Duo toedient. Gebruik Allegra Neusspray Duo niet wanneer je zwanger bent, tenzij je arts dit heeft aanbevolen. Allegra Neusspray Duo wordt niet aanbevolen voor vrouwen die borstvoeding geven.

Hoe lang mag ik Allegra gebruiken?

Allegra fexotabs tabletten

Je kan Allegra fexotabs gebruiken zolang je last hebt van hooikoorts klachten. Zijn er geen pollen meer die jouw hooikoorts klachten veroorzaken, dan kan je stoppen met het gebruik van Allegra fexotabs.

 

Allegra Neusspray Duo

Gebruik Allegra Neusspray Duo maximaal 30 dagen voor een symptomatische of preventieve toepassing. Vraag advies aan uw huisarts als u geen verbeteringen ziet bij het gebruik van Allegra Neusspray Duo.

Vanaf welke leeftijd mag Allegra gebruikt worden?

Allegra fexotabs tabletten

Allegra fexotabs mag vanaf 12 jaar gebruikt worden. De dosering is 1 tablet per dag. Allegra fexotabs werkt binnen 1 uur en is 24 uur effectief.

 

Allegra Neusspray Duo

Allegra Neusspray Duo mag vanaf 12 jaar gebruikt worden. De dosering bij symptomatische toepassing is 2-3 verstuivingen per neusgat, 3-4 keer per dag. Bij preventieve toepassing is de dosering 2-3 verstuivingen per neusgat, 2-3 keer per dag.

Waar smaakt Allegra naar?

Allegra fexotabs tabletten

Allegra fexotabs heeft een neutrale smaak.

 

Allegra Neusspray Duo

Allegra Neusspray Duo heeft een neutrale geur.

Kan ik Allegra gebruiken in combinatie met andere geneesmiddelen?

Allegra fexotabs tabletten

Neem je naast Allegra fexotabs nog andere geneesmiddelen in, heb je dat kortgeleden gedaan of bestaat de mogelijkheid dat je in de nabije toekomst andere geneesmiddelen gaat innemen? Vertel dat dan je arts of apotheker.

 

Allegra Neusspray Duo

Vanwege de samenstelling van Allegra Neusspray Duo en het mechanische en plaatselijke werkingsmechanisme, is interactie met een ander systemische behandeling onwaarschijnlijk. Gebruik geen plaatselijke neusbehandeling 15 minuten voor of na het gebruik van Allegra Neusspray Duo.

Kan ik Allegra gebruiken bij symptomen van huisstofmijt?

Allegra fexotabs tabletten

Allegra fexotabs verlicht veel hooikoorts klachten zoals niezen, jeuk, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode of tranende ogen. Voor het verlichten van symptomen van huisstofmijt is er Allegra Neusspray Duo.

 

Allegra Neusspray Duo

Allegra Neusspray Duo verlicht symptomen van hooikoorts maar ook van huisstofmijt en andere allergenen. Het werkt ook preventief bij het voorkomen van allergische reacties.

Wij verstrekken productinformatie en kunnen geen medisch advies geven over een specifieke medische aandoening. Neem contact op met een zorgverlener voor vragen over uw medische toestand of die van een familielid. Als er sprake is van een noodgeval, neem dan contact op met uw plaatselijke spoedeisende hulpafdeling. Voor het melden van bijwerkingen kunt u een e-mail sturen naar: dso.nl@centrafarm.nl